dakpannen vervangen

Zijn uw huidige dakpannen verouderd? Of wilt u de uitstraling van uw dak vervangen? Gerrits Daktechniek staat voor u klaar! Of u nu noodgedwongen uw dakpannen wilt vervangen (door schades) of simpelweg uw dak wilt verfraaien, wij hebben altijd een passende oplossing.

Met onze ruime ervaring als dakdekker weten wij voor elke klus een passende oplossing te bieden. Hierbij staan klanttevredenheid, kwaliteit en een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding hoog in het vaandel. Wij helpen u graag de juiste dakpan voor uw woning uit te kiezen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen of naar de kosten voor het vervangen van dakpannen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan.

dakpannen vervangen apeldoorn

Wij zijn Gerrits Daktechiek

Een mooi dak voor iedereen!

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van alle soorten daken. Ook ambachtelijk zink en loodwerk, zoals het aanbrengen van dakgoten en regenpijpen is een specialisme van ons. Als het met een dak te maken heeft bent u bij ons aan het goede adres. Van oud- tot nieuwbouw, wij maken alles zo als het hoort.

Wij zullen er alles aan doen om het voor u op te lossen. Voor vragen neem gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd een vrijblijvende offerte opvragen, wij komen graag langs, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

0
Jaar ervaring
0
Daken vervangen
0
Tevreden klanten

Onze dakdekker projecten

Bekijk eerdere projecten die wij hebben opgeleverd bij onze tevreden klanten  in Apeldoorn en omgeving. Deze projecten geven u een beeld van de mogelijkheden dat Gerrits Daktechniek haar klanten biedt. 

Bent u met spoed op zoek naar een dakdekker?

× Dakdekker nodig?