bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is een van de meest gebruikt materialen op platte dakken. Gerrits Daktechniek is de specialist in het plaatsen van bitumen dakbedekking. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies voor uw dakbedekking.

Bitumen dakbedekking kenmerkt zich doordat het waterdicht is, ijzersterk, bestand is tegen chemische stoffen en een grote kleefkracht heeft. Door deze eigenschappen is het nog steeds een veel gevraagd en betrouwbaar materiaal voor Nederlands platte daken. 

Bitumen dakbedekking is een budget vriendelijke manier van dakbedekken. Wanneer u wilt weten wat de kosten zijn van bitumen dakbedekking, komen wij graag met u in contact om dit volledig vrijblijvend door te rekenen zodat u direct weet waar u aan toe bent. Ook voor overige vragen over bitumen dakbedekking kunt u contact met ons opnemen.

bitumen dakbedekking apeldoorn

Wij zijn Gerrits Daktechiek

Een mooi dak voor iedereen!

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van alle soorten daken. Ook ambachtelijk zink en loodwerk, zoals het aanbrengen van dakgoten en regenpijpen is een specialisme van ons. Als het met een dak te maken heeft bent u bij ons aan het goede adres. Van oud- tot nieuwbouw, wij maken alles zo als het hoort.

Wij zullen er alles aan doen om het voor u op te lossen. Voor vragen neem gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd een vrijblijvende offerte opvragen, wij komen graag langs, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

0
Jaar ervaring
0
Daken vervangen
0
Tevreden klanten

Onze dakdekker projecten

Bekijk eerdere projecten die wij hebben opgeleverd bij onze tevreden klanten  in Apeldoorn en omgeving. Deze projecten geven u een beeld van de mogelijkheden dat Gerrits Daktechniek haar klanten biedt. 

Bent u met spoed op zoek naar een dakdekker?

× Dakdekker nodig?