daklekkage verhelpen

Heeft u een lekkage aan uw dak ontdekt? Geen paniek. Gerrits Daktechniek staat voor u klaar! Met ons hoogwaardige lekdetectie apparatuur weten wij de lekkage zonder moeite op te sporen en vervolgens te verhelpen. Wij zijn aangesloten bij verzekeraars waardoor u ons zonder problemen kunt inschakelen.

Voor noodgevallen staan wij direct paraat voor onze klanten. Een lekkage kan immers vergaande gevolgen hebben wanneer er niet snel en adequaat ingegrepen wordt. Wij komen direct in actie en sporen de lekkage moeiteloos op. Ook laten wij de werkplek na reparatie schoon achter waardoor er van de lekkage nog weinig zichtbaar is,

Deze werkwijze heeft ervoor gezorgd dat vele tevreden klanten in Nederland gebruik maken van onze diensten bij het verhelpen van een daklekkage. Wij hanteren eerlijk en voordelige tarieven en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Optioneel kunnen wij uw hele dak controleren op mogelijke (toekomstige) lekkages en voorzien wij u graag van vrijblijvend advies.


bitumen dakbedekking leggen

Wij zijn Gerrits Daktechiek

Een mooi dak voor iedereen!

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van alle soorten daken. Ook ambachtelijk zink en loodwerk, zoals het aanbrengen van dakgoten en regenpijpen is een specialisme van ons. Als het met een dak te maken heeft bent u bij ons aan het goede adres. Van oud- tot nieuwbouw, wij maken alles zo als het hoort.

Wij zullen er alles aan doen om het voor u op te lossen. Voor vragen neem gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd een vrijblijvende offerte opvragen, wij komen graag langs, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

0
Jaar ervaring
0
Daken vervangen
0
Tevreden klanten

Onze dakdekker projecten

Bekijk eerdere projecten die wij hebben opgeleverd bij onze tevreden klanten  in Apeldoorn en omgeving. Deze projecten geven u een beeld van de mogelijkheden dat Gerrits Daktechniek haar klanten biedt. 

Bent u met spoed op zoek naar een dakdekker?

× Dakdekker nodig?